Tule sellaisena kuin olet!

Kuntoutus Lintusen kodikkaaseen, valoisaan ja lämminhenkiseen ilmapiiriin on helppo tulla.

Varaa aika

Kuntoutus Lintunen

Kuntoutus Lintunen on aktiivinen ja asiakkaiden yksilölliset tarpeet huomioiva fysioterapia -ja kuntoutusalan yritys Kontiolahden kirkonkylällä. Tuija ja Markku Lintunen ovat molemmat kokeneita fysioterapeutteja.

Toiminta-ajatuksemme on edistää ja lisätä asiakkaidemme terveyttä ja toimintakykyä kokonaisvaltaisesti. Terveys on laaja käsite ja haluamme auttaa ja palvella asiakkaitamme mahdollisimman kokonaisvaltaisesti terveyttä ja hyvinvointia edistäen ja lisäten. Kohtaamme asiakkaamme kuunnellen ja kunnioittaen sekä annamme oikeaa tietoa. Tutkimalla ja hoitamalla liikuntaelimistön toimintaa, ohjaamalla kehon tarkoituksenmukaista käyttöä ja vahvistamalla fyysistä ja psyykkistä toimintakykyä tavoitteenamme on terve, tasapainoinen ja hyvinvoiva ihminen.

Fysioterapia- ja kuntoutuspalvelumme

Fysioterapia

Fysioterapiapalvelumme ovat tarkoitettu kaikille joko lääkärin lähetteellä tai suoraan asiakkaalle.

Lue lisää palveluistamme

Hieronta

Hieronnalla pyritään vähentämään kipua ja relaksoimaan  sekä mekaanisesti venyttämään jännittynyttä ja kireää lihaskudosta ja sitä kautta palauttamaan nivelten normaalit liikelaajuudet.

Lue lisää palvelustamme

Lymfaterapia

Lymfaterapia on hyvin kevytotteista, käsin tehtävää pumppausta ja se kohdistuu imunesteiden kuljetukseen ja turvotuksen poistamiseen.

Lue lisää palveluistamme

Allasterapia

Allasterapia on nimensä mukaisesti altaassa tehtävää fysioterapiaa, jossa käytetään hyväksi veden vastusta ja kehoa kannattelevia ominaisuuksia.

Lue lisää palveluistamme

Ryhmäliikunta

Fysiokimppa-liikuntaryhmämme kokoontuu torstaisin klo 18.30-20.00 Kontiolahden kirkonkylän ala-asteen liikuntasalissa. Tervetuloa mukaan. Ota oma keppi, jumppamatto ja iloinen mieli mukaan.

Lue lisää palveluistamme

Raskausajan liikunta

Nivelten ja lihasten kunto on erittäin tärkeää raskausaikana. Räätälöimme sinulle sopivan raskausajan liikuntaohjelman.

Lue lisää palveluistamme

Kotikuntoutus

Meillä on myös kotikuntoutuspalvelu henkilöille, jotka eivät pääse lähtemään kotoa. Kotona onnistuvat kaikki palvelumme ja tulemme mielellämme auttamaan kotiin.

Lue lisää palveluistamme

Kalevalainen jäsenkorjaus

Kalevalainen jäsenkorjaus on tieteellisesti tutkittu, perinteeseen tukeutuva ja käsillä tehtävä suomalainen hoitomuoto, jolla hoidetaan kokonaisvaltaisesti ja pehmeästi asiakasta kuunnellen ja liikettä hyödyntäen.

Lue lisää palveluistamme

Kinesioteippaus

Kinesioteippauksen vaikutuksia ovat esimerkiksi kivun lievittyminen, nivelliikkuvuuden lisääntyminen, sekä asennon ja liikehallinnan kohentuminen.

Lue lisää palveluistamme

Selän venytyshoito - autotraktio

Selän venytyshoito tuo helpotusta iskiastyyppiseen kipuun. Asiakkaan asento valitaan yksilöllisesti pöydän tasoja säätämällä ja henkilö tehostaa venytyksen vaikutusta vetämällä omilla käsillään.

Lue lisää palveluistamme

Parafiinihoito

Parafiinihoito rentouttaa lihaksia, vähentää nivelten jäykkyyttä ja parantaa niiden liikkuvuutta sekä parantaa verenkiertoa.

Lue lisää palveluistamme

Meille on helppoa tulla

Toiminta-ajatuksemme on edistää ja lisätä asiakkaidemme terveyttä ja toimintakykyä.