Palvelut

Tervetuloa palveltavaksi - olemme sinua ja hyvinvointiasi varten.

Fysioterapia- ja kuntoutuspalvelut

Fysioterapia

Fysioterapiapalvelumme ovat tarkoitettu kaikille joko lääkärin lähetteellä tai suoraan asiakkaalle. Hoidamme tuki- ja liikuntaelinvaivoja ja teemme pitkiä kuntoutuksia esim. leikkausten tai syövän jälkeen.

Lue palvelustamme

Hieronta

Hieronta on ehkä tunnetuin fysioterapiassa käytetty menetelmä. Hieronnan tarkoitus on vaikuttaa hermo-lihasjärjestelmiin ja saada aikaan paikallinen tai yleinen vaikutus  veren- ja imunestekiertoon.

Lue palvelustamme

Lymfaterapia

Lymfaterapia on hyvin kevytotteista, käsin tehtävää pumppausta ja se kohdistuu imunesteiden kuljetukseen ja turvotuksen poistamiseen.

Lue palvelustamme

Allasterapia

Allasterapia on nimensä mukaisesti altaassa tehtävää fysioterapiaa, jossa käytetään hyväksi veden vastusta ja kehoa kannattelevia ominaisuuksia.

Lue palvelustamme

Ryhmäliikunta

Fysiokimppa-liikuntaryhmämme kokoontuu torstaisin klo 18.30-20.00 Kontiolahden kirkonkylän ala-asteen liikuntasalissa. Fysiokimppa on fysioterapeutin ohjaamaa ja kaikki ovat tervetulleita mukaan.

Lue palvelustamme

Raskausajan liikunta

Nivelten ja lihasten kunto on erittäin tärkeää raskausaikana. Räätälöimme sinulle sopivan raskausajan liikuntaohjelman.

Lue palvelustamme

Kotikuntoutus

Meillä on myös kotikuntoutuspalvelu henkilöille, jotka eivät pääse lähtemään kotoa. Kotona onnistuvat kaikki palvelumme ja tulemme mielellämme auttamaan kotiin.

Lue palvelustamme

Kalevalainen jäsenkorjaus

Kalevalainen jäsenkorjaus on tieteellisesti tutkittu, perinteeseen tukeutuva ja käsillä tehtävä suomalainen hoitomuoto, jolla hoidetaan kokonaisvaltaisesti ja pehmeästi asiakasta kuunnellen ja liikettä hyödyntäen.

Lue palvelustamme

Kinesioteippaus

Kinesioteippi on kivunlievitykseen käytetty teippi ja teippaus sopii useaan tarkoitukseen ja sitä voivat käyttää kaikki.

Lue palvelustamme

Selän venytyshoito - autotraktio

Selän venytyshoito tuo helpotusta iskiastyyppiseen kipuun. Autotraktiohoito parantaa välilevyn aineenvaihduntaa ja vähentää hermoon kohdistuvaa painetta sekä rentouttaa ympäröiviä lihaksia

Lue palvelustamme

Parafiinihoito

Parafiinihoito rentouttaa lihaksia, vähentää nivelten jäykkyyttä ja parantaa niiden liikkuvuutta sekä parantaa verenkiertoa.

Lue palvelustamme

Meille on helppoa tulla

Toiminta-ajatuksemme on edistää ja lisätä asiakkaidemme terveyttä ja toimintakykyä.